workshop Moeiteloos Loslaten

Ontdek de kracht van Moeiteloos Loslaten.

Je staat op het punt iets te veranderen, iets los te laten. Of het nu gaat om specifiek gedrag, een emotionele last zoals angst of verdriet, een recente gebeurtenis, een situatie uit het verleden of een ander knagend gevoel. Maar elke keer dat je de stap wilt zetten om daadwerkelijk te veranderen, lijkt er iets te zijn dat je tegenhoudt. Je belandt weer in hetzelfde patroon, hetzelfde gedrag waarvan je juist af wilt. Die innerlijke weerstand is voelbaar. En eerlijk gezegd, het is best frustrerend.

Hoe doorbreek je deze barrière? Dat is precies wat ik je in de workshop “Moeiteloos Loslaten” ga leren en wat je zelf ook meteen gaat ervaren.

Voor wie?
De workshop “Moeiteloos Loslaten” is voor iedereen die verlangt naar verandering, maar merkt dat loslaten een uitdaging is. Of je nu worstelt met stress, angst of vastzit in patronen die je wilt doorbreken, deze workshop is voor jou.

 

Wat kan je verwachten?
In deze workshop ontdek je de kracht van de Sedona Methode, een praktische benadering om moeiteloos te leren loslaten wat je niet langer dient. Geen zweverig gedoe, maar concrete tools en stappen om die innerlijke weerstand te overwinnen en eindelijk de veranderingen te realiseren die je voor ogen hebt.

{

Angela heeft veel kennis van verschillende technieken om los te laten. Dit hielp enorm om specifiek naar mijn behoeften en overtuigingen te kijken en dit te verbinden met een techniek die daarbij het beste paste.

Luz
{

De aandacht en het geduld van Angela creëren een ontspannen sfeer. Tijdens de sessie voelde het alsof er echt dingen losser werden. De behoefte aan erkenning van mijn ouders ervaar ik niet meer, en de druk om anderen tevreden te stellen is afgenomen.

Esther (45)
{

Tijdens en na de sessie kwam er verdriet naar boven, maar daarna ervoer ik een diepe rust. Deze rust betekent veel voor me, zowel persoonlijk als professioneel. Als je twijfelt over een samenwerking met haar, zou ik zeggen: ga ervoor!

Angelique (46)

WAT LEVERT HET OP?

  • Je voelt een innerlijke rust en ruimte doordat je daadwerkelijk afrekent met dat knagende gevoel van emoties die je tegenhouden.
  • Je komt meer in je lijf en minder in je hoofd, wat zorgt voor een heldere kijk op de dingen en een betere aanwezigheid in het moment.
  • Concrete handvatten om praktisch met je emoties om te gaan en ze daadwerkelijk los te laten, waardoor je merkbare groei doormaakt.
  • Er ontstaat balans, diepgang en een betere samenwerking tussen je gedachten en je lichaam, waardoor je je meer in evenwicht voelt.
  • Je krijgt meer vertrouwen om stappen te zetten richting je persoonlijke doelen en voelt een stevige basis voor verdere groei en vernieuwing.

Na deze workshop weet je hoe je moeiteloos kunt loslaten en ben je klaar om vervolgstappen te zetten naar meer balans en rust in je leven.

Schrijf je nu in voor de workshop “Moeiteloos Loslaten” en ontdek hoe je met eenvoudige stappen grote veranderingen kunt realiseren!