Reviews

Op deze pagina lees je wat anderen zeggen

over de resultaten en samenwerking met mij.

{

MEER ENERGIE EN VRIJER BEWEGEN
Na het volgen van het programma ervaarde ik geen hoofdpijn, nekpijn of klachten meer in mijn onderrug. Ik heb zelfs meer energie en kan me vrijer bewegen, waardoor ik weer met plezier in de tuin kan werken! Ik kan het programma aan iedereen aanraden die chronische klachten ervaart en die er al van alles aan hebben gedaan, zonder resultaat. Ik weet zeker dat deze training dan DE oplossing is.

Yvonne
{

LOSLATEN VAN ENERGIE
De ‘Moeiteloos Loslaten’ sessie heeft voor mij veel betekend. De reden om deel te nemen was mijn gevoel van overmatige verantwoordelijkheid. Het contact met Angela was bijzonder prettig; ze is vriendelijk, helder in haar uitleg en maakt effectief gebruik van haar kennis in de begeleiding. Tijdens de sessie ervoer ik opluchting, kreeg ik meer ademruimte en merkte ik dat ik gaapte, wat voor mij voelde als het loslaten van energie. Het is voor mij waardevol om daadwerkelijk te voelen dat er losgelaten is in mijn lichaam. Voor degenen die twijfelen over samenwerken, zou ik zeggen: vraag jezelf af waarom je twijfelt. Is het uit angst, weerstand, of iets anders? Het kan de moeite waard zijn om dieper te kijken en te ontdekken wat er achter die twijfel schuilgaat.

W.H.
{

EEN VROUW NAAR MIJN HART
Moeiteloos Loslaten heeft mijn perspectief veranderd. Ik worstelde met de angst om de sprong naar zelfstandigheid te wagen en wist dat loslaten noodzakelijk was om verder te gaan. En dat is gemakkelijker met de juiste begeleiding. Het contact met Angela was super; ik voelde een directe connectie, een vrouw naar mijn hart. Tijdens en na de sessie heb ik gevoeld en beseft hoe het lichaam luistert naar wat je zegt. Deze resultaten hebben me meer zelfvertrouwen gegeven om stappen te zetten in de richting van mijn droom. Voor wie twijfelt om met haar samen te werken, zou ik zeggen: doe het voor jezelf; je gaat het effect direct voelen.

Sofie (48)
{

NIEUWE TOOLS
Toen ik reageerde op de oproep ‘Moeiteloos loslaten’, worstelde ik met gevoelens van angst. Tijdens het contact met coach Angela voelde ik een fijne, open energie, zelfs online. De sessie bracht concrete veranderingen teweeg – ik kon de angst meer van een afstand waarnemen, wat me een gevoel van vrijheid en rust gaf. Dankzij deze sessie beschik ik over nieuwe tools om de regie in mijn leven terug te nemen. Aan iemand die twijfelt om deel te nemen, zou ik zeggen: ervaar het zelf. Ga er open in en voel wat het met je doet.

Sandra (49)
{

EEN HELE VERRIJKING
Ik ben me nu veel meer bewust van mijn emoties en wat dingen met me doen, hoe ik in het leven sta. Ik was verbaasd wat er bovenkwam. Ik heb geleerd dat ik soms de lat hoog leg en dat hoeft helemaal niet. Dat voelt heel goed voor me! Buiten de migraineklachten om is het programma al een hele verrijking. Dankzij het inlevingsvermogen van Angela, hielp ze me goed door te voelen en benoemen wat ik voelde. Met al deze handvatten kan ik een heel ander leven leiden.

Petra
{

ENORM PERSOONLIJK
Ik heb heel veel aan het programma en de samenwerking gehad. Angela maakt het enorm persoonlijk en dat helpt! Ze heeft me geholpen door te zetten en mij tips gegeven die meteen resultaat gaven. Ik ben nu veel rustiger en zelfverzekerder. Ik raad mensen aan geen pleisters te plakken, maar direct contact te zoeken met Angela. Ik heb veel coaches gehad, maar zoals zij het aanpakt heb ik nog niet eerder meegemaakt! Echt top!

Matthijs
{

GEEN KNIEKLACHTEN MEER
Ik had al jaren last van mijn knie en dat leek maar niet over te gaan. Door de begeleiding die ik van Angela heb gekregen, ben ik me veel bewuster geworden van mijn eigen gedachten en de spanning die ik had. Ik weet nu veel meer over mijn eigen emoties en kan me beter uiten. Dankzij het programma heb ik al lange tijd geen knieklachten meer en kan ik nu veel vrijer sporten.

Martijn
{

CONCRETE VERANDERINGEN
Dit was precies wat ik nodig had. Ik worstelde met het moeilijk loslaten van een situatie. De oproep sprak me aan omdat het beloofde situaties op een andere manier los te laten. Angela’s begeleiding was fijn en open! Tijdens en na de sessie merkte ik concrete veranderingen op – meer rust, verdieping in brein en lichaam, en het samenwerken ervan. Deze resultaten betekenen voor mij persoonlijke groei, inzicht en vernieuwing.

Marieke (36)
{

Het was een fijn gesprek, luchtig met veel inzichten. Angela heeft veel kennis van verschillende technieken om los te laten. Dit hielp enorm om specifiek naar mijn behoeften en overtuigingen te kijken en dit te verbinden met een techniek die daarbij het beste paste. De stap om daadwerkelijk mijn probleem los te laten, de actie om het te doen, is nog niet genomen. Ik zou de sessie ‘Moeiteloos Loslaten’ met Angela zeker aanbevelen aan anderen; je krijgt sowieso nieuwe inzichten en een techniek die goed bij je past.

Luz
{

VEEL RELAXTER
Ik wilde je even laten weten dat ik mijn standaard afspraak bij de fysio bijna vergeten was. Waar ik normaal gesproken al een paar dagen uitkeek naar de afspraak, omdat ik er steeds aan werd herinnerd door mijn rugpijn, was ik de afspraak nu vergeten doordat ik geen pijn had. Ook voel ik me sterker, trek minder snel conclusies en voel me veel relaxter. Ik heb weer plezier in mijn werk en merk ik dat ik me minder druk maak om dingen. Het gaat dus erg goed!

Joan
{

HELDERHEID IN MIJN HOOFD
Ik had me ingeschreven voor ‘Moeiteloos loslaten’ omdat ik problemen had met het vasthouden van angst en verdriet. Het contact met Angela heb ik als prettig ervaren. Ze geeft veel informatie en heeft een fijne stem. Haar energie is prettig en ze stelt je op je gemak, wat maakte dat ik me veilig voelde tijdens de sessie. Ik voelde me tijdens de sessie meer verankerd in mezelf, ervaarde een opluchting alsof er een last van me af was gevallen, en was meer in mijn lijf aanwezig. Hierdoor voelde ik ook meer helderheid in mijn hoofd. Door deze emoties los te laten, ben ik weer een stapje verder gegroeid in mijn ontwikkeling. Angela werkt op een hele prettige manier en creëert een vertrouwde omgeving waarin je je gehoord en gezien voelt.

Ivanka (30)
{

MINDER ZORGEN
Mijn ervaring met ‘Moeiteloos loslaten’ was zeer positief. Angela begeleidt op een fijne, rustige en duidelijke manier, waarbij ze de flow volgt. Haar geduld en aandacht creëren een ontspannen sfeer. Tijdens de sessie voelde het alsof er daadwerkelijk dingen losser werden. De behoefte aan erkenning van mijn ouders ervaar ik niet meer, en de druk om anderen tevreden te stellen is afgenomen. Ik maak me nu minder zorgen over wat anderen van me denken en of ze me mogen. Deze sessie brengt werkelijk iets teweeg!

Esther (45)
{

DAT IK VEEL MEER KAN
Ik had het allemaal geaccepteerd als chronische pijn. Maar na het programma heb ik het inzicht gekregen dat ik veel meer kan dan ik denk dat ik kan, zonder pijn te ervaren! Ik kan de training aanraden aan iedereen die van hun chronische pijnklachten af wil en meer dan dat. Het is een hele andere training dan alle andere, waarbij ook de persoonlijke begeleiding van Angela erg waardevol is geweest.

Cynthia
{

WAARDEVOLLE ERVARING
Moeiteloos Loslaten” met Angela was een waardevolle ervaring. Ik worstelde met het loslaten van bepaalde zaken. Het woord ‘moeiteloos’ in de oproep trok mijn aandacht. Na het fijne contact met Angela heb ik effectief veel dingen losgelaten. Ik ervaar nu balans en voel dat ik verder kan groeien op alle vlakken. De ervaring heeft me aangemoedigd om echt te doen wat nodig is. Als je twijfelt over een samenwerking zou ik zeggen: echt doen, het is heel waardevol!

Ann
{

DIEPE RUST
Ik worstelde met angst en wilde die loslaten. Angela creëerde een rustige omgeving; ze luistert goed en weet de juiste vragen te stellen. Tijdens en na de sessie kwam er verdriet naar boven, maar daarna ervoer ik een diepe rust. Deze rust betekent veel voor me, zowel persoonlijk als professioneel. Als je twijfelt over een samenwerking met haar, zou ik zeggen: ga ervoor!

Angelique (46)