Hi, ik ben Angela

Ik ben mindbody coach en help ondernemers van hun pijnklachten af te komen, zodat zij weer zorgeloos kunnen ondernemen.

Sinds 2017 ben ik zelfstandig ondernemer en begonnen als masseur. Ik leerde mensen ontspannen en hielp ze met hun pijnklachten. Als stresscounselor deed ik coachervaring op en leerde over stress, overspannen raken en burn-out. De puzzelstukjes vielen samen toen ik erachter kwam dat het brein en het lichaam dusdanig verbonden zijn, dat pijnklachten in stand gehouden kunnen worden of steeds weer terugkomen.
Als je langdurige pijnklachten hebt waar geen medische oorzaak voor is gevonden, dan helpen fysieke behandelingen zoals massage, fysiotherapie, dry-needling, etc. niet voldoende. Dan moet je op zoek naar de échte oorzaak.

Mijn missie is om meer bekendheid te geven aan dit fenomeen en ondernemers te begeleiden om pijnvrij te worden. Er lopen nog zoveel ondernemers rond met pijnklachten die vanuit de medische wereld geen structurele oplossing krijgen aangeboden. Er wordt niet voldoende tijd aan besteed of er wordt niets gevonden.

Iedereen verdient een pijnvrij leven! Ik neem je dan ook graag mee in de wondere wereld van jouw lichaam en brein om jouw pijnklachten te overwinnen.

Met liefs, Angela

Ik ervaar sinds drie weken geen hoofdpijn, nekpijn of klachten meer in mijn onderrug. Ik heb zelfs meer energie en kan me vrijer bewegen.

Yvonne

Hoe kan ik je helpen?

Checklist

Download mijn checklist: Speciaal voor jou als gedachten overheersen en ontspannen een uitdaging is. Ontdek of de mind-body aanpak voor jou is!

gratis webinar

Bekijk het webinar “Mind-body connectie: het nut en de noodzaak”.
Ik vertel je alles
over de aanpak
naar verbinding en balans. 

12 weken programma

Meld je aan voor mijn 1-op-1 programma Mind-Body Balans programma, waarin we samen aan de slag gaan.