Met je brein van de pijn afkomen

Voel je vertrouwd en zelfverzekerd

Jouw lichaam is een belangrijk onderdeel van wie je bent. Als je pijnklachten ervaart en je lichaam niet functioneert zoals je zou willen, dan heeft dat een grote weerslag op jouw gemoedstoestand, bewegingsvrijheid en erg belangrijk: jouw business.

Ik kan je vertellen dat er de afgelopen 10 jaar een heleboel is veranderd op het gebied van pijnwetenschap. Pijn is en blijft nog altijd een waarschuwingssignaal en een nodige tool bij acute pijn. Maar als de pijn na de gebruikelijke herstelperiode nog steeds aanwezig is, dan is het zeer waarschijnlijk dat het zenuwstelsel uit balans is geraakt. 

Om je te voorzien van deze kennis én om je van je klachten af te helpen, heb ik een speciaal programma ontwikkeld: Met je brein van de pijn afkomen. De informatie die ik hierin gebruik is gebaseerd op de laatste ontwikkelingen van de neurowetenschap en ik pas bewezen behandeltechnieken toe.

Wat biedt diT PROGRAMMA:

Pijneducatie

Persoonlijke coaching

Een handige toolkit

Behandeltherapie

Q&A's

Follow-up

Wat je kunt verwachten van

het programma

‘met je brein van de pijn afkomen’

Stap 1: RELAX

In de eerste fase van het programma nemen we jouw huidige situatie onder de loep. We brengen alle klachten in kaart én we kijken naar jouw wensen en aandachtspunten. Op basis van de uitkomst gaan we verder. Je krijgt altijd een persoonlijk en passend advies.

Stap 2: Reset

Met behulp van de RESET-toolkit krijg je alle informatie die je nodig hebt om pijnvrij te kunnen worden. Belangrijke onderdelen zijn pijneducatie, ontspanningstechnieken en verslaglegging. Ook gaan we aan de slag met 1-op-1 behandeltherapie. In overleg spreken we af of dit op locatie gebeurt of online.

Stap 3: RENEW

 In de meeste gevallen zien mensen al verbetering in deze fase. Maar we gaan een stapje verder. Om stress- en pijnvrij te kunnen ondernemen, moeten er nog enkele zaken worden bekeken. Zo zijn gezonde voeding, voldoende beweging en goede relaties onmisbaar om in balans te ondernemen.

Stap 4: Review

Na het programma sta je er nog niet alleen voor. Een maand lang krijg je de mogelijkheid om elke week een persoonlijke coach call in te plannen. In dit gesprek kan je vragen stellen of aangeven als je ergens tegenaan loopt. Na 30 dagen maken we de balans op en krijg je een follow-up gesprek.

Persoonlijke aanpak gericht op leren en doen

Vaak hebben mensen met pijnklachten al een hele weg bewandeld voordat ze bij mij komen. Ze komen erachter dat de behandelingen die ze tot nu toe hebben gehad er niet voor zorgen dat hun pijn blijvend weggaat.
Met het gevolg dat het een echte “pain in the ass” gaat worden.

Het programma is erop gericht dat jij leert wat pijn is, je ontdekt waar jouw pijnklachten vandaan komen en wat je eraan kunt doen om er vanaf te komen. Een aanpak met blijvend resultaat!

Ben jij klaar om te resetten?

“Na het volgen van het programma ervaarde ik geen hoofdpijn, nekpijn of klachten meer in mijn onderrug. Ik heb zelfs meer energie en kan me vrijer bewegen, waardoor ik weer met plezier in de tuin kan werken! Ik kan het programma aan iedereen aanraden die chronische klachten ervaart en die er al van alles aan hebben gedaan, zonder resultaat. Ik weet zeker dat dit programma dan DE oplossing is.”

Yvonne

“Ik ben me nu veel meer bewust van mijn emoties en wat dingen met me doen, hoe ik in het leven sta. Ik was verbaasd wat er bovenkwam. Ik heb geleerd dat ik soms de lat hoog leg en dat hoeft helemaal niet. Dat voelt heel goed voor me! Buiten de migraineklachten om is de training al een hele verrijking. Dankzij het inlevingsvermogen van Angela, hielp ze me goed door te voelen en benoemen wat ik voelde. Met al deze handvatten kan ik een heel ander leven leiden.”

Petra

“Ik had het allemaal geaccepteerd als chronische pijn. Maar na het programma heb ik het inzicht gekregen dat ik veel meer kan dan ik denk dat ik kan, zonder pijn te ervaren! Ik kan het programma aanraden aan iedereen die van hun chronische pijnklachten af wil en meer dan dat. Het is een hele andere training dan alle andere, waarbij ook de persoonlijke begeleiding van Angela erg waardevol is geweest.”

Cynthia