Sandra (49)

Angela kwam erg open en spontaan over en wist zelfs online een fijne energie over te brengen. De sessie bracht concrete veranderingen teweeg met gevoelens van rust en vrijheid. Dankzij deze sessie beschik ik over nieuwe tools om de regie in mijn leven terug te...

Esther (45)

De aandacht en het geduld van Angela creëren een ontspannen sfeer. Tijdens de sessie voelde het alsof er echt dingen losser werden. De behoefte aan erkenning van mijn ouders ervaar ik niet meer, en de druk om anderen tevreden te stellen is afgenomen.

Ann

Na het fijne contact met Angela heb ik effectief veel dingen losgelaten. Ik ervaar nu balans en voel dat ik verder kan groeien op alle vlakken. Als je twijfelt over een samenwerking zou ik zeggen: echt doen, het is heel waardevol!

Luz

Angela heeft veel kennis van verschillende technieken om los te laten. Dit hielp enorm om specifiek naar mijn behoeften en overtuigingen te kijken en dit te verbinden met een techniek die daarbij het beste paste.

Marieke (36)

Tijdens en na de sessie merkte ik concrete veranderingen op – meer rust, verdieping in brein en lichaam, en het samenwerken ervan. Deze resultaten betekenen voor mij persoonlijke groei, inzicht en vernieuwing.